Dry Lake.

 
 
 
 
 
 
Här har ni märket att hålla ögonen på till våren! DRY LAKE presenterar trenderna på bästa sätt med sina gudomliga klänningar, jackor och tröjor. Har ni budgeten till det så hade jag verkligen tipsat er om att investera i ett plagg från DRY LAKE. Klänningarna ligger runt tusenlappen och jackorna ligger på lite mer men deras kvalité lever verkligen upp till priset. Jag hittade en Missoni inspirerad klänning för ca 780kr och Emelie hittade en pälsjacka somvar to die for!
 
Lovade er en trendkoll och här kommer den. Höst/vinter 2015/2016 gäller är det väldigt mycket svart, päls, matt läder och lite vitt. Väldigt snyggt och stilrent.

Just ordered

 
just ordered
 
Efter Fashion Week var jag så himla inspirerad av allt mode och alla trender som komma skall. Jag var så pass inspirerad att jag fick med mig en Givenchy inspirerad väska från Köpenhamn. Men shoppingen slutade inte där. När jag kom hem och kollade runt på olika bloggar såg jag att Nelly hade en reklam annons på Kenzas blogg (här) att man fick 20% på hela köpet om man köpte två saker från deras egna märke NLY. Jag har kollat på denna väskan riktigt länge nu, jag har även kollat på orginalet från Chanel men den är liiite för dyr just nu. Så den var ett självklart val och sedan har jag letat efter de perfekta svarta bootsen så fick bli ett par sådana också. Det må ha varit två inpuls köp men båda grejerna är saker jag antingen velat ha väldigt länge eller behövt!
 
Skriv in koden NLYNEW20 när du ska betala. Erbjudandet gäller till 1/2, kl: 10:00.
 
 

Granola w, raspberries and cacao

 
 
Klickstartar denna morgon med Paulúns granola med smak hallon och kakao, mums! Idag ska jag fixa lite smått inför kvällens festligheter. Ska nämligen ha "vuxen kalas" haha, att jag fortfarande kallar det det hihi! Nej men släkt och vänner kommer hit på middag och annat kul i och med att jag blev 18 för nästan en månad sedan. Nej men nu måste jag återgå till mitt soffliggande och tvtittande, kram!