Morning workout

// Kappa - ZARA // Halsduk - H&M // Jeans - Dr. Denim // Väska - Liten butik i Spanien // Mobilskal - H&M //
 
Började morgonen med att åka in lite tidigare till malmö för att gymma med Emelie! Gud så härligt att träna bort lite träningsverk efter gårdagens CXWORX pass. Revbenen, benen och rumpan värker något enormt, väldigt härligt! Detta är dagens look. Är förälskad i min kappa från ZARA, den är skön och fin! Kram!

CXWORX

 
För någon timme sedan kom jag hem efter ett CXWORX pass! Igårkväll kände jag att jag verkligen behövde träna pga alla helgens frestelser haha. Så Emelie drog med mig på ett CXWORX pass på favvo gymmet Nordic Wellness, love it! Det var jobbigt på ett väldigt konstigt sätt, svettades bara i huvudet men gud så jobbigt det var! Ni kan läsa mer om vad det är HÄR. Imorgon blir det lite gym innan skolan också, måste bli av med allt detta fett haha! Nu har jag högar med läxor som väntar på mig, kram!

Deep down detox - mud mask

 
TIPS TIPS TIPS! Köpte denna masken för ett par dagar sedan, kostade 99kr på Åhlens. Vissa dagar har man väldigt dålig hy och vill bli av med finnarna så fort som möjligt. Denna är perfekt då! En djuprengörande mask med apelsin och havssalt. Sticker lite i början men inte så mycket. Kram!