Let's talk about bags

 
bags
 
Det kan inte bara vara jag som drömmer mig bort om att äga just den där märkesväskan som kostar två eller flera månadslöner... Dessa fem väskorna skulle inte sitta helt fel just nu. Har drömt om att ägen en Givenchy väska i evigheter. Har velat ha den svart väldigt länge men tror jag ändrat mig då den gråa bara så himla fin! Sedan har vi ju den otroligt snygga Boy Chanel Flap Bag, ååååå dör! De andra väskorna så såsom Rebecca Minkoff, Marc Jacobs och YSL är också to die for verkligen! Ja ska nog försöka köpa en nästa år någon gång. 

Per Morberg

 
 
Ni vet när den där översöta alkoholfria julglöggen som bara inte går att dricka. Det är bland det värsta som finns. Just därför är jag glad att denna är helt tvärt om! Detta är den ända jag kan dricka för att den är sådär lagom söt och extremt god. Den finns även med alkohol i på Systembolaget. Köp den, tips tips tips! Pssst, Jag köpte just denna i julklapp till mamma och pappa förra året. Stort tips!

1a advent

 
 
Då var det redan 1a advent. Hur brukar ni fira advent? Själv började jag morgonen med att unna mig en sovmorgon som var välbehövlig. Det är väll underbart att vakna av att solen skiner in genom fönstret och att det är helt ljust i hela rummet. Älskar det! Strax där efter fick jag ett mysigt sms av min finis där vi började spåna lite på var vi ska åka antingen denna sommaren eller nästa. Vi väljer mellan två öar. Antingen Santorini eller Ios, hmmm. Nu ska jag snart göra mig klar för att fixa lite ärenden och lite sådant. Jag och mamma hade även tänkt hinna med lite julstädning och lussebak. Kram på er!