Party outfit

 
party
 
dagens outfit - en vanlig outfit - modeblogg - outfit - skönhetsblogg - träningsblogg - träningsbloggen

Girls night out

 
Godmorgon finisar! Idag ska jag jobba hela dagen. Efter jobb ska jag byta om, locka håret lite och fixa en håruppsättning. Sen bär det av till Emelie som ska ha sin 17års fest ikväll. Hoppas ni ska hitta på något roligt idag och har en härlig kväll!

Triangl

 
Nämen kolla vad som trillade ner i min brevlåda. I morse skulle mamma och Måns hämta ut ett paket innehållande Måns dator på posten, när dem kom dit hade även mitt paket från Triangl kommit. Sååå glad!! Jag beställde bikinitoppen och byxorna i L då jag har 85D i bh. Jag hade chattat med suport i några dagar fram och tillbaka för att verkligen vara säker på att jag skulle få hem rätt storlek. Trotts det så passade inte bikinin när jag fick hem den. Suport sa att L skulle vara 85D men det var den definitivt inte. L var ungefär en liten 85C eller en normal 85B. Även byxorna var för små, L skulle vara 40-42 men dem var 38-40 istället. Gud så besviken jag blev... Men men, jag ska försöka sälja den och om inte det går ska jag skicka tillbaka den!
 
Jag skriver ut mina storlekar och åsikter så att ni inte får hem fel bikini när ni ska beställa! Annars älskar jag Triangl. Kram på er.
 
bikini - modeblogg - skönhetsblogg - triangl - triangl bikini - triangl swimwear - träningsblogg - träningsbloggen
4