Close ups

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DETALJ BILDER!
 
Kollade igenom mina outfitbilder, hittade en och annan close up så fick bli en härlig blandning av dem här. Hoppas ni också haft en mysig dag, kram!

Friday breakie

 
GODMORGON ALLA!
 
Sitter just nu här på Espresso House med en kopp te, blodapelsin juice och scones för att pigga upp mig lite denna fredag. Började morgonen med att vara en timme tidig i Malmö vilket nästan fick mig att bryta ihop så trött jag var. Men jag kände att om denna dagen ska bli bättre så måste jag unna mig något, så det fick bli en mysig frukost! Nej nu måste jag dra mig mot skolan, kraam!

Quick and easy sandwiches

 
Snabbt och enkelt mellanmål.
 
Var så himla hungrig när jag kom hem från skolan och det första jag tänkte göra var våfflor men efter att ha läst på paketet att en våffla innehöll 210 kalorier så kände jag mest neeeej. Gick direkt till kylen för att rota fram något så hittade jag mina tre absoluta favorit ingredienser. Serano skinka, mozzarella och tomat. Dem tre tillsammans i en sallad, på en macka eller bara på en tallrik är helt underbara så fick bli en rostemacka med det och ProViva, namnamnam!
healthy breakfast - hälsosam frukost - mozzarella - mozzarella macka - serano skinka
2